2012. február 28., kedd

Vörös Zsaru - A.Schwarzenegger, James Belushi ÚJ! - Jelenlegi ára: 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul -Új kiadás
Magyar szinkronnal és felirattal
Moszvában a szovjet rendőrség büszkesége, Ivan Danko vezetésével a bűnüldöző szervek rajtaütni készülnek az egyik legbefolyásosabb kábítószer-maffia vezérén. A díler, Viktor Rostavili azonban nem adja meg magát - kegyetlen tűzharcba bonyolódik a rendőrökkel és olajra lép, maga mögött hagyva az elképedt zsarukat, egy pozdorjává lőtt bárt és az országot.
Rostavilinek sikerül nyugatra szökni - korábbi kapcsolatait kamatoztatva Chicagóban folytatja tovább eddigi tevékenységét. A szovjetek nem akarnak beletörődni a kudarcba, ezért Dankót a díler után küldik.
Az amerikaiak gyanakvással fogadják a szűkszavú orosz óriás munkáját, de a népek közötti barátság elősegítése érdekében igyekeznek mindent elkövetni, hogy megkönnyítsék Ivan munkáját. Két amerikai nyomozót rendelnek a "vörös zsaru" mellé. A kényszerű csapat tagjai eleinte gyanakodva szemlélik egymást és a másik munkamódszerét, de aztán a számos veszélyes üldözés, tűz- és ökölharc során összekopnak és megtanulják tisztelni új társukat.
A Vörös zsaru volt az első amerikai produkció, amely engedélyt kapott arra, hogy forgasson a Vörös téren! A film számos jelenetét Magyarországon vették fel, így ne csodálkozzunk azon, ha egyik-másik rosszfiú szerepében hazai színészekkel találkozunk!



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-03 05:55
. Vörös Zsaru - A.Schwarzenegger, James Belushi ÚJ! - Jelenlegi ára: 999 Ft