2011. július 31., vasárnap

Júli.31-től aug.8.-ig apartman a Balaton partján!! - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az Ön nyaralóobjektuma: A nyaralóapartman egy 500 nm nagyságú, zárt telek kerttel veszi körül pázsittal és bokrokkal. A telket egy kerítés veszi körül. A háztulajdonos a házban (külön bejárattal) lakik.   nyaralóapartmanok a ház felsö szintjén találhatóak külön bejárattal. A következő szolgáltatások állnak rendelkezésre: hinta, homokozó, pázsit, napernyők, napozóágy, kerti bútor, grill és tűzrakóhely.
Az Ön nyaralóapartmanja: 1 szobakonyha és 1 hálószoba, 60 nm, 4+2fő részére apartmanonként. bejárat a felső szinten keresztül, a folyosóra. emelet: Étkező 1 duplaágy, kanapé/szófa és kijárat az balkonra. Hálószoba 1 duplaágy, 2 egyszemélyes ágy, televízió és kijárat az balkonra (kerti bútor). amerikai konyha Étkezo elektromos tűzhely (kerámialapos tűzhely), hűtőszekrény (fagyasztó), mikrohullámú sütő és kávéfőző. fürdő fürdőkád zuhanyzóval, és mosógéppel, 1 mosdó, WC és ablak. További berendezések: Internethozzáférés. Tv adás via antenna. Sat tv, babaágy pelenkázóval, fürdetö és etetőszék. Kaució ellenében 4db ingyen használható felnőtt és gyermek mountain bike.
Háziállat: nem megengedett.
Fekvés:  Magyarország,  Balatonmáriafürdö. A modern és célszerűen berendezett nyaralóapartmanok (építési év 2008) egy családi házban, vízpartnál, nyugodt és napos fekvéssel található. Az épülethez vezető út egy mellékutcán keresztül. Parkolási lehetőség a telken (2 autó részére) és az utcán a ház előtt. Bevásárlás 80 m, Étterem 100 m, Városközpont 800 m. Kikötő 500 m.
Környék: Balaton, Balaton-déli part.
Balaton 10 m (strand 50 m). Horgászat 50 m.
Ez az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót is!
Gyerekeknek kedvezmény! Ez az ár 1fő/éj
Július 31 és aug 8. között szabad a kertre néző apartmanunk.
(minimum éjszakák száma 2)



Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 18:45
. Júli.31-től aug.8.-ig apartman a Balaton partján!! - Jelenlegi ára: 3 800 Ft